Eric Leltz  RSS feed    

Het doek is gevallen

Maandag 29 augustus 2011

eric leltz

Het doek is toch gevallen. Directeur Spiegelenberg van Permar is vandaag opgestapt. In een persbericht worden door het bestuur als redenen aangedragen de bezuinigingen van het Rijk en de invoering van de wet “werken naar vermogen”. Precies dezelfde redenen die werden genoemd om begin dit jaar het onverwachte vertrek van Spiegelenberg als lijsttrekker van de PvdA voor de Provinciale Staten verkiezingen te verklaren. Maar toen om juist te kiezen voor Permar. Achteraf bleek zijn vertrek als lijsttrekker een wat minder vrijwillig karakter te hebben en was een discriminerende uitspraak over Turken en Marokkanen in besloten kring gedaan, de ware reden om terug te treden.

De timing van het  vertrek vandaag is opmerkelijk omdat in hetzelfde bericht waar het bestuur het vertrek van Spiegelenberg aankondigt en de waardering voor zijn werk in de afgelopen 7 jaar uitspreekt, ook staat dat de halfjaar cijfers van Permar tegenvallen en de resultaten van het verdiepende onderzoek van de Transitium groep naar de interne cultuur, de financiën en de toekomst van Permar, bekend zijn (zie http://www.ericleltz.nl/blog/juni/2011/0.html ). Dat roept op zijn minst toch weer vragen op. Voor zowel de goed als de slecht verstaander is 1+1 dan al snel 2.

ReactiesTjeerd
Ik ken Spiegelenberg alleen van fotoshoots in de lokale bladen en dan natuurlijk de misstanden die hem (en de zijnen) vaak op de voet volgen. Een typische witte boorden
parasiet die zichzelf boven alles plaatst en nu waarschijnlijk ook weer een zak geld mee krijgt en binnenkort weer met zijn tronie in de krant staat als nieuwe directeur, voorzitter, bestuurder, kortom een geweldige hotemetoot. Wordt waarschijnlijk vervolgd . ..


Reactie geven

Naam *
Email *
Website
Bericht *

ArchiefRubrieken