Eric Leltz  RSS feed    

Een vreemde advertentie

Dinsdag 11 juni 2013

eric leltz

Vorige week stond deze advertentie in het Bennekoms Nieuwsblad. Vreemd dat de burgemeester zich leent voor een dergelijke reclame. Of zou het zo zijn dat de bedrijven de burgemeester zonder dat hij het zelf weet voor hun karretje spannen? Ik heb inmiddels opheldering gevraagd in het gemeentehuis want of de bedrijven hebben de randen opgezocht en zijn er nu duidelijk overheen gegaan. Of de burgemeester verdient een gele kaart.

ReactiesReactie burgemeester van der Knaap
Aan : Gerrit Hagelstein
Van : Henk Faas
Datum : 3 juli 2013
In afschrift aan : Cees van der Knaap
Registratienummer :
Bijlagen :
Onderwerp : Advertentie glasvezel
Fractievoorzitter Eric Leltz van GroenLinks/PE heeft vragen gesteld over de medewerking van de burgemeester aan een advertorial in het Bennekoms Nieuwsblad over de aanleg van glasvezel in Bennekom.

De argumentatie daarvoor is als volgt:


De burgemeester heeft eenmalig meegewerkt aan een actie in het Bennekoms Nieuwsblad om zoveel mogelijk huishoudens op de hoogte te brengen van de mogelijkheid van glasvezel in Bennekom.

De (rijks)overheid vindt een goede internetverbinding via een glasvezelnetwerk belangrijk en ondersteunt dit. Glasvezel is een toekomstbestendige verbinding.

Glasvezel wordt veel aangelegd in Nederland. Het zou jammer zijn wanneer bedrijven of bewoners niet op de hoogte zijn van deze nieuwe verbinding, vooral omdat de capaciteit van glasvezel zo groot is. Een snelle internetverbinding is voor sommige bedrijfstakken bovendien essentieel.

Bij de actie is erop gelet dat alle providers die glasvezel aanbieden worden genoemd én ook alle computerzaken in Bennekom, waar inwoners terecht kunnen voor vragen en/of advies voort het afsluiten van abonnementen.

Dit was voor de burgemeester de reden om hieraan zijn medewerking te verlenen.


9TvaPHmkO
De kabel heeft nog een ander probleem, en dat is dat deze niet oarvel beschikbaar is. Verder heb je via de kabel geen keuze van provider. Je zit vast aan de kabelboer. Heb je daar dus een probleem mee, zal je dat moeten accepteren of over moeten schakelen naar xDSL. Bij xDSL heb kan je kiezen tussen KPN en TELE2 als het om triple-play gaat.


Reactie geven

Naam *
Email *
Website
Bericht *

ArchiefRubrieken